f
Borosnyay Klinika logóTestvériség sugárút 26 szám
Gyergyószentmiklós
Hargita megye

Borosnyay

Fogászat

BemutatkozóCsapatunkFotógalériaElõjegyzésÁrlistaKapcsolat
Border

Csapatunk

Border
Dr. Borosnyay Árpád
Fogorvos

2010-ben szereztem diplomát a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogorvosi karán, azóta dolgozom mint fogorvos. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a kezelések mellett a megelőzésre is.

Fontosnak tartom a páciens és a beteg közötti kommunikációt, a kölcsönös bizalom, közvetlen viszony elérését ezáltal a félelem és a szorongás csökkenését.

Elõjegyzés
Border
Dr. Borosnyay Tibor
Fogorvos

Gyergyószentmiklóson születtem 1988-ban, 2013- ban szereztem diplomát a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogorvosi karán, azóta dolgozom együtt testvéremmel Árpáddal, közös magánpraxisunkban.

2016-ban pedig az újonnan megnyitott rendelőnk fogászatán dolgozom. Munkám során amelyet hivatásomnak is tekintek a legfontosabb, hogy teljes odaadással, kedvességgel nyújtsak precíz és tökéletes ellátást betegeimnek. A szakmai példaképem, néhai Édesapám, fogmegtartó szemléletét, a fogászatban való pontosságát, és nem utolsó sorban türelmét szeretném méltóképpen továbbvinni.

A modern technikák elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, valamint nagyon fontos számomra a gyerekek korai fogászati ellenőrzése és kezelése.

Elõjegyzés
Border
Barabás Tímea
Asszisztensnõ, dentálhigiénikus

Általános asszisztensi tanulmányaimat 2015-ben végeztem a marosvásárhelyi "Dimitrie Cantemir" posztlíceumban, illetve 2017 áprilisa óta vagyok aktív tagja a kis csapatnak.

Maximalitásom igyekszem a munkám minden mozzanatában érvényesíteni, valamint lelkesen, lelkiismeretesen, precízen végezni a feladataim. Szeretek nap mint nap új embereket megismerni, segíteni rajtuk ahol tudok, igyekszem minél bensőségesebb viszonyt kialakítani velük, illetve oldani az esetleges feszültséget. Munkakörömnek megfelelő továbbképzéseken való részvétel által igyekszem fejleszteni a tudásom, majd gyakorlatba ültetve kamatoztatni és elsajátítani a tanultakat.

Border
Bányász Szilvia
Asszisztensnõ

2016-ban szereztem diplomámat a "Louis Pasteur" Egészségügyi Posztlíceum általános egészségügyi asszisztens szakán. 2017-től dolgozom Borosnyay Árpád Doktorúr mellett, mint asszisztens.

Úgy gondolom nagyon fontos, hogy az ember azt csinálhassa amit szeret. Szerencsésnek mondhatom magam, amiért én ezt a szakmát választottam hivatásomnak. Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni rajtuk, mosolyt csalni az arcukra. Törekszem arra, hogy minden nap a lehető legjobbat hozzam ki magamból, munkámat lelkesen, lelkiismeretesen, precízen végezzem.

A páciensek ellátása során szakmai tudásom legjavát nyújtom, de legalább olyan fontosnak tartom, hogy a pácienseket családias légkörben, szeretettel és odaadással fogadjuk. Mindezek mellett fontos számomra az asszisztens és a páciens közötti kommunikáció, a tisztaság és a sterilitás. Folyamatosan szakmai továbbképzőkön veszek részt. Nagy öröm számomra, hogy e lendületes, fiatal csapat tagja lehetek.

Borosnyay Klinika épülete