f
Borosnyay Klinika logóB-dul Frăției Nr. 26
Gheorgheni
Jud. Harghita

Stomatologice

Borosnyay

Despre noiEchipa noastraGalerie fotoProgramariLista de preturiContact
Border

Echipa noastra

Border
Dr. Borosnyay Árpád
Dentist

Mi-am obținut diploma în anul 2010 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară, și de atunci lucrez ca dentist. Pe lângă tratarea problemelor dentare existente, pun mare accent și pe prevenție în munca mea.

După părerea mea, comunicarea dintre medic și pacient este foarte importantă în vederea dezvoltării unei relații directe, bazate pe încredere, ceea contribuie la ameliorarea sentimentului de frică și anxietate.

Programari
Border
Dr. Borosnyay Tibor
Dentist

M-am născut la Gheorgheni în anul 1988, și mi-am obținut diploma în anul 2013 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară. De atunci lucrez ca dentist împreună cu fratele meu, Árpád, în cabinetul nostru privat comun.

Din anul 2016 lucrez în cabinetul nostru stomatologic nou deschis. În munca mea, pe care o consider și vocația mea adevărată, cel mai important scop al meu este să le ofer pacienților mei tratamente precise și perfecte cu devotament complet și amabilitate. Aș vrea să continui tradiția începută de tatălui meu, pe care îl consider un model din punct de vedere profesional, concentrându-mă, ca și el, pe salvarea dinților naturali, pe punctualitate, și nu în ultimul rând, pe răbdare.

Particip în mod regulat la formări profesionale în vederea însușirii tehnicilor moderne, și este foarte importantă pentru mine examinarea și tratarea timpurie a problemelor stomatologice la copii.

Programari
Border
Barabás Tímea
Asistenta

Mi-am absolvit studiile postliceale în anul 2015 la Școala Postliceală Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș, specializarea: asistent medical generalist. Sunt membru al acestei mici echipe din aprilie 2017.

Încerc să-mi implementez maximalismul în privința tuturor aspectelor legate de munca mea, îndeplinindu-mi atribuțiile cu entuziasm, seriozitate și precizie. Îmi place să mă întâlnesc cu oameni noi în fiecare zi, să le ajut cum pot, să întemeiez o relație amiabilă cu ei și să le eliberez de tensiune, dacă este cazul.

Încerc să-mi dezvolt cunoștințele prin participarea la formări profesionale, și să pun în practică cele învățate pe parcursul activității mele profesionale.

Border
Bányász Szilvia
Asistenta

Mi-am obținut diploma în anul 2016 la Școala Postliceală Sanitară Louis Pasteur, specializarea: asistent medical generalist. Din anul 2017 lucrez ca asistentă lângă domnul doctor Árpád Borosnyay. După părerea mea, este foarte important să ne ocupăm de ceea ce ne place cu adevărat.

Mă consider norocoasă că am ales această meserie. Îmi place să lucrez cu oamenii, să le ajut, să le fac să zâmbească. Mă străduiesc să-mi fac treaba cât mai bine în fiecare zi, cu entuziasm, cu mare grijă și precizie.

Pe parcursul îngrijirii pacienților, încerc să le ofer toate cunoștințele mele profesionale, dar ceea ce este tot atât de important, o atmosferă familială, călduroasă și devotată. Pe lângă toate acestea, este foarte importantă comunicarea dintre pacient-asistent, curățenia și sterilitatea. Particip în mod continuu la formări profesionale și sunt încântată să fac parte din această echipă tânără și energică.

Borosnyay Klinika épülete